مشاوره حقوقی رایگان - درخواست طلاق

سلام من 21سالمه و یک ساله عقد کردم بنابر مشکلاتی که با شوهرم دارم میخوام جدا بشم. حق طلاق با من نیست ایشونم هنوز خبر نداره که من دنبال طلاقم. مهریم300تا سکه است چقدر به من تعلق میگیره؟ چجوری میتونم بگیرم؟ شوهرم اموالی نداره که بخواد بده قسطیش میکنن؟

پاسخ ها :

یک وکیل

طلاق فقط با اجازه زوج یا اثبات عسروحرج و یا اثبات نقض یکی از شرایط ضمن عقد نکاح خواهد بود. بنابراین اگر ایشان توافق به طلاق ندارد امکان طلاق خیلی ضعیف هست.