مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی

با سلام خدمت وکلای گرامی. بنده تمکین شوهرم رد شده و به نفع من اومده و رای قطعی هست ایشان اقرار کرده که قفل در رو عوض کرده و مانع ورود بنده به خانه شده.
با اینکه تمکینش رد شده دوباره چه زمانی میتونه بره تمکین بده و اصلا مورد قبول میشه که با اینکه رد شده و رای قطعی هست ممکنه قبول کنن تمکینش رو ؟ یا چند سال دیگه میتونه اقدام کنه برای تمکین ؟ اینم بگم که من تو دادگاه گفتم حاضرم برگردم سر زندگیم ولی ایشان زندگی نمیکنه با من و رفتم هم ولی دوباره قفل در رو عوض کرد.
و سوال دیگه اینکه تا بحال نفقه ای پرداخت نکرده به من الان میتونم نفقه رو اجرا بذارم با توجه به اینکه تمکین به نفع من اومده ؟
خیلی ممنونم از پاسخگویی شما وکلای بزرگوار.

پاسخ ها :

یک وکیل

با تغییر اوضاع میتواند به جای یک بار چند بار الزام به تمکین بخواهد.برای ترک انفاق میتوانید شکایت کنید یا دادخواست مطالبه بدهید