مشاوره حقوقی رایگان - ترک انفاق

با سلام. من برای نفقه ام به مدت 8 ماه دادخواست حقوقی و کیفری داده ام و در دادخواست حقوقی رای به نفع من صادر شد و ایشون محکوم به تاخیر و ماهیانه نفقه بنده شدن حال با این که دادخواست کیفری داده ام اگر ایشان با استطاعت مالی و تمیکن بنده و بعد به جریان افتادن شکایت انفاق نفقه ماه حال را بریزن متهم شناخته نمیشوند؟ چکار کنم در دادخواست کیفری متهم شناخته شوند و این که ایشان بعد دادگاه حقوقی قفل خانه را عوض کردن دلیل برای ترک انفاق هست؟

پاسخ ها :

یک وکیل

شکایت کیفری ترک انفاق الزاما تابع محکومیت حقوقی به پرداخت نفقه نیست .