مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت دیه تصادفی

سلام و عرض وقت بخیر
من تصادف کردم و باعث صدمه غیر عمد شدم و حکم اصلی هنوز نیومده
خواستم بدونم که پرداخت دیه بالای 500میلیون به چه صورت هستش
من 22سالمه و هیچ سرمایه ای ندارم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود چنان‌چه توانایی پرداخت ندارید میتوانید اعسار دهید میزان اقساط را دادگاه تعیین می‌نماید مطابق با وضعیت معیشتی محکوم علیه تعیین خواهد کرد

یک وکیل :

آیا وسیله نقلیه شما بیمه بوده یا نه در صورتی که وسایله بیمه بوده بیمه پرداخت میشود در صورتی که بیمه ندارید دادخواست اعسار بدهید به صورت قسطی از شما کسر گردد البته از صندوق خسارتهای مالی دیه پرداخت خواهد شد و از شما به صورت قسطی دریافت می گردد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اگر بیمه هستید بیمه پرداخت می کند و الا خودتان اعسار دهید و تقسیط کنید...

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بعد از صدور حکم قطعی می توانید دادخواست اعسار بدهید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

بعد از صدور حکم ، دادخواست اعسار مطرح نمایید تا مبلغ دیه اقساط گردد و