مشاوره حقوقی رایگان - کمکم کنید

باسلام من خانمی 32 ساله هستم که 2سال هست عقد کردم شوهرم اولها با من خوب بود ولی دادشش و زن داداشش و مادرش همش دعوا راه مینداختن و اون فقط طرف اونهاست هر روز عصبی تراز قبل میشه تا جایی که الان که دیگه باید بریم سرزندگیمون میگه برو غیابی طلاق بگیر من نمیام و خسیسه من فکر میکنم برا پوله واقعا نمیدونم چیکار کنم چون طلاق غیابی خیلی طولانیه و پول زیادی میخواد لطفا راهنماییم کنید. ممنون

پاسخ ها :

یک وکیل

اگر توافق روی طلاق باشد زمان کوتاهی خواهد داشت.

یک وکیل

اگر توافقی باشد از نظر زمان نسبت به دعوی طلاق زودتر انجام میشه و هزینه چندانی هم نداره