مشاوره حقوقی رایگان - عدم تمکین در عقد برای زنی که دوشیزه نیست

با سلام و عرض ارادت.
همسر اینجانب که در دوران عقد هستیم ولی دوشیزه نیستند و 2 ماه هست به دلایل خیلی سطحی مثل خوردن قرص خواب بنده و یا عصبانیت من که میگن باعث میشه عدم امنیت بکنن در صورتی که هرگز تا به حال دست روشون بلند نکردم، قهر کرده اند و خانه پدرشان هستند و از من نه تمکین عام و نه خاص دارند با اینکه بارها جهت آشتی و رفع مشکل اقدام کردم اما رفتار ناشایست دیدم حتی وقتی برای دیدن همسرم و صحبت رفتم درب منزلشان مرا زدند. خانواده ایشان خیلی مانع هستند و ایشان از صحبت خودداری می‌کنند و می‌گویند طلاق می‌خواهند ولی هیچ اقدامی هم نکرده اند و فقط تهدید به طلاق دارند. در عین حال حاضر به صحبت و حل مشکل نیستد و تمکین هم نمی‌کنند. برای شکایت عدم تمکین ایشان حتما باید منزل مسکونی و وسایل آماده کنم؟ شرایط مالی الان برایم محیا نیست و در عین حال نمی‌دانم اگر آماده کنم ایشان سر خانه بیا هست یا نه چون دائم می‌گوید طلاق می‌خواهد. لطفا راهنمایی کنید من برای اینکه ایشان تمکین کند چه کنم؟ من نیاز روحی و جنسی دارم و بسیار از لحاظ روحی آسیب دیدم و ایشان مدام مرا به بازی گرفته. می‌شود بدون تهیه منزل درخواست تمکین داد؟ از خانواده ایشان با توجه به اینکه ایشان دوشیزه نیست و اجازه صحبت نمی‌دهند چطور شکایت کنم؟

پاسخ ها :

کرم حسین یاری فیروزآباد

جناب آقای کرم حسین یاری فیروزآباد :

سلام اگر همسرتان دوشیزه است می تواند از حق حبس استفاده کند و تا زمانی که مهریه اش را نگرفته می تونه تمکین نکند.

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

با سلام
در صورتی میتوانید الزام به تمکین کنید که شرایط و محل زندگی را برای وی محیا نمایید . حتی اگر دادخواست الزام به تمکین هم به دادگاه بدهید و او ادعا نماید که شرایط زندگی اعم از محل سکونت و .... را فراهم نیست دادگاه از شما میخواهد که فراهم نمایید و اگر نتوانید فراهم نمایید الزام به تمکین شما رد خواهد شد