مشاوره حقوقی رایگان - دزدین ماشین و همکاری نکردن پلیس

سلام
یک هفته هست ماشین 206 مارو بردن و با یک نفر مشکلی هم داشتیم که سوییچ یدک رو برداشته بود و هر چی میگفتیم نیاورد
با این شخص درگیری لفظی هم داشتیم
احتمال زیاد میدیم کار خودش باشه و شکایت کردیم ولی کلانتری انگار نه انگار ماشین دزدیده شده ابلاغیه هم فرستاده یارو اومده داره از پیامک دعوا نشون مامور میده اونا هم عکس اصلا انگار نه انگار موضوع پرونده سرقت هست
راهنمایی کنین چیکار کنیم
میخوام از اول شکایت کنم اصلا انگار شکایت اشتباه کردیم اصلا نمیدونم چیکار کنم اعصابم خیلی داغونه
تشکر

پاسخ ها :

کرم حسین یاری فیروزآباد

جناب آقای کرم حسین یاری فیروزآباد :

سلام برای اثبات اینکه اتومبیل توسط وی سرقت شده باید دلایل کاملی داشته باشید دلایل شما برای انتساب سرقت به وی محکمه پسند نیست.