مشاوره حقوقی رایگان - جواز برای بازسازی دیوار خراب شده؟؟

سلام. خانه روستایی پدر بزرگم به بنده واگذار شده و به دلیل فرسایش و عبور دام از روی دیوار قسمتی از دیوار( یک طول و یک عرض) تخریب شده بود و بنده برای ایجاد امنیت با خرید مصالح اقدام به تجدید ساخت دیوار های خراب شده (با توجه به اصلاحیه طرح هادی) با رعایت عقب نشینی نمودم.به دلیل مسائلی و خصومت دهیار (که همسایه دیوار به دیوار ما میباشد و دیوار مشترک ما را خراب کرده و دام هایش را در حیاط ما میچرانده و دیوار سمت خودش را نمیکشد و فقط فنس کشیده به امید روزی که ملک ما را تصاحب کند) بابت دیوار کشی طلب اخذ مبلغ به عنوان جواز کرده .

سوال: آیا برای بازسازی دیوار خراب شده بر اثر عوال طبیعی و زمان برای منزل مسکونی قدیمی روستایی داخل بافت دارای انشعابات جهت بر قراری امنیت باید به دهیاری پول پرداخت شود؟ اگر بله طبق چه قانونی و کجا میشود از آین قانون شکایت کرد؟

پاسخ ها :

جواز بازسازی دیوار بازسازی دیوار