مشاوره حقوقی رایگان - مجوز بازسازی دیوار

سلام.سال 1397 به علت مرور زمان و فرسایش دیوار منزل پدر بزرگم د ر روستا خراب شده بود و حیوانات در آن تردد میکردند.با بلوک سیمانی دیوار را روی همان پی قبلی با رعایت حدود طرح هادی به علاوه عقب نشینی های طرح هادی اجرا کردم.
1- آیا مجوز نیاز میبوده؟
2- دهیار از ارایه قبضی برای دریافت مجوز امتناع کرد.و صادر نشد.
3- بخشداری شفاها گفت با رعایت عقب نشینی نیاز به مجوز نیست.
4- حالا کارشناس دادگستری تماس گرفته که به دلیل گزارش و و درخواست ارگان ها برای بازدید ملک رفته.میگفت جریمه میکنن
آیا باز سازی دیوار تخریب شده منزل روستایی با رعایت حدود طرح هادی نیاز به مجوز دارد؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به نظر میرسد که احتیاج به أخذ مجوز وجود دارد.