مشاوره حقوقی رایگان - ادعای مالکیت ملک سند دار با قولنامه

سلام
من چند قطعه زمین سند دار در سال 94 خریداری نموده ام و تمام استعلامات را گرفته و سند تک برگ بنامم صادر شده اما چند وقتی هست که جلوی نقل و انتقال سند های بنده گرفته شده که به دادگاه مراجعه کردم گفتن شخصی به دادگاه مراجعه کرده و مدعی شده پدرش که چند سالی هست فوت کرده با قولنامه در سال 79 این زمینها را از شخصی که به من فروخته خریداری کرده. میخواستم بدونم منی که سند به اسمم هست و کارم قانونی بوده میتونن جلوی سندهام رو بگیرم.ممنون

پاسخ ها :

کرم حسین یاری فیروزآباد

جناب آقای کرم حسین یاری فیروزآباد :

سلات تحت شرائطی ممکن است تقاضای ابطال سند را بخواهد، در صورت اقدام حتماً تلفنی یا حضوری از وکیل مشورت بگیرید