مشاوره حقوقی رایگان - حق پارکینگ

با عرض سلام و وقت بخیر. ما در یک ساختمان 20 ساله که کلا 3 واحد (3 طبقه) دارد زندگی میکنیم. این ساختمان زیر زمینی به مساحت 100 مترمربع دارد که شامل تاسیسات و راه پله و پارکینگ می شود. در صورتمجلس تفکیکی آمده است که مساحت پارکینگ 60 متر مربع است و به عنوان فضای اختصاصی آنرا تعریف کرده که سه دانگ آن متعلق به طبقه اول و سه دانگ دیگر آن متعلق به طبقه دوم است. بعلاوه به صراحت بیان کرده که ظرفیت کلی پارکینگ دو اتومبیل است (هرچند به دلیل مساحت 60 متری امکان پارک دو اتومبیل دیگر به صورت مزاحم وجود دارد). با توجه به اینکه طبقه سوم (طبقه بنده) فاقد پارکینگ سندی است آیا دو طبقه اول و دوم می توانند با یکدیگر توافق کرده و بیش از دو اتومبیل را بدون رضایت بنده در این فضا پارک کنند؟
با تشکر

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال ، بله می توانند چونکه سهم اختصاصی خودشان است و هر گونه تصرفی که بخواهند می توانند در مایملک خود داشته باشند و شما بعنوان مالک طبقه سوم سمتی در سهم اختصاصی و پارکینگ مالکان طبقه اول و دوم ندارید که بخواهید معترض یا مدعی باشید .

پرسشگر :

با تشکر از پاسخ شما. آیا استفاده مکرر این اشخاص از درب حیاط به دلیل رفت و آمد زیاد و در نتیجه مستهلک شدن بخش های عمومی ساختمان نمی تواند برای ما حق اعتراض ایجاد کند؟

یک وکیل

پاسخ سؤال دوم : خیر چونکه استهلاک استفاده از درب ورودی به پارکینگ و سایر قسمتهای مشترک بر اثر بهره برداری عمومی و همه مالکان ایجاد می شود و تعدی و تفریطی در این زمینه صورت نگرفته است و در فرض سؤال نه تنها ادعا و اعتراض شما قانونی نیست بلکه به نظر می رسد بیش از اندازه حساس نیز باشید .