مشاوره حقوقی رایگان - عدم ارجاع کار مدیر به زیر مجموعه

مدت 15 ماه است که رییس سازمان بدون دلیل بنده را از پست معاونت عزل نموده به پست کارشناسی تنزل داده هم چنین در 15 ماه گذشته هیچ کار و یا نامه ای جهت اجرا ارجاع ننموده است ایا در دیوان قابلیت پیگیری دارد؟

پاسخ ها :

یک وکیل :

اگر تخلف نموده از قوانین سازمان میشه ازش شکایت کرد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بدون دلیل قانع کننده باشد قابل پیگیری است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر
طبق قانون تعیین و تغییر پست محل خدمت در اداره ، بدون تغییر گروه سازمانی و بدون تغییر حقوق شما ، بر عهده مدیر سازمان میباشد