مشاوره حقوقی رایگان - ورود به عنف

سلام بنده خانه شخصی خودم رو به نام خانمم کردم و ایشون خانه دار بوده همیشه چند روز قبل جر و بحث خانوادگی بینمون پیش اومد و هر دو درون خونه بوده و چند روز رو به حالت قهر میگذراندیم تا امروز پدر زن و برادر زنم وارد خانه من شدند و شروع به فحاشی و اقدام به شروع جهت درگیری پس از ورود ازشون خواستم که از خونه بیرون بروند و ایجاد مزاحمت نکنند و با فحاشی و برخورد اونها مواجه شدم که خونه دخترمه دلم میخاد هر جور دلم میخاد عمل میکنم بازها ازشون خاستم با توجه به جو ملتهب و اینکه هیچ وقت دوست نداشتم نقرات دیگر در زندگیمان دخالت کنند گفتم اگر دوست دارید دخترتون رو ببرید و اگرم نه بزارید باشه اما شما نمیتونید اینجا باشید و ایجاد مزاحمت برای من و بچه هام و ابرو ریزی بین در و همسایه بشید که نتونستم حریفشون بشم و در این بین با فحاشی و هزاران حرفهای نامربوط جلو روی فرزندانم به من حمله ور هم میشدند البته با توجه به بنیه بدنی من قصد انها بیشتر این بود تا بتوانند در درگیری جایی یا کبودی چیزی بردارند تا بگویند بنده زدم و در همین حین هم که من درگیر و دار جلوگیری از ورود بیشتر به منزل رو داشتم اقدام به تماس با پلیس 110 کردند که درگیری هست و تا داخل خانه هم وارد شده اند که دوربینهای امنیتی فیلمشون رو داره بعد از حضور پلیس باز هم با اینکه بارها ازشون خواستم از خونه بیرون یرند و از خانمم خواستم که تمکین کنه و یا درون خونه باشه و یا باهاشون بره تا ابرو ریزی نشه باز هم با داد و فریاد اجازه حتی گزارش کردن هم به پلیس نمیداد که در نهایت با اخطار پلیس به دم درب رفتند و البته در انجا هم با فریاد و فحاشی مایه ابرو ریزی برای من و فرزندانم شدند البته بنده از همسرم دستخطی مبنی بر اینکه خانه رو جهت امانت و اطمینان از اینده فرزندانم به نام ایشان کرده ام دارم و در پایان بعد از طرح شکایت از طرف خانمم و من نسبت به جر و بحث با یکدیگر و با توجه به اینکه ایشون باز هم محل رو ترک نمیکرد و ایجاد مزاحمت مینمود یا اخطار شدید پلیس نسبت به بازداشت مواجه شدند و با فشار برادر همسرم و خواهش فرزندانم رفتند حال با توجه به شرح ماوقع خواستم ببینم ورود به عنف صورت گرفته توسط انها چع حکم و شرایطی دارد و بنده نسبت به ارامش و عدم ابرو ریزی توسط ایشان چه میتوانم بکنم

پاسخ ها :

یک وکیل

شما مالکیتی ندارید تا بخواهید حق شکایت ورود به عنف داشته باشید. باید رفتار خودتون را اصلاح کنید تا مشکلات بوجود نیاید.

پرسشگر :

ممنون از راهنمایی اشتباهتون و بسیار از راهنمایی اخلاقی هم که فرمودید سپاسگزارم

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با نظر همکار ارجمندم موافقم