مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به نتایج مصاحبه استخدامی فراگیر ششم

سلام
خداقوت
بنده در ازمون استخدامی اداره ثبت اسناد برای شغل کارشناس نقشه بردار شرکت کردم و با اختلاف دو نمره در میانگین کل نسبت به نفر دوم قبول شدم.نمره مصاحبه 30درصد تاثیرگذار و کتبی 70درصد تاثیر گذار بود.
نمره نهایی من 40 درصد و نفر دوم 38 درصد بود.
با توجه به سئوالاتی که در مصاحبه جواب دادم که جواب حداقل 90 درصد سئوالات رو درست جواب داده ام چطور ممکن است که اختلاف نمره من با نفر دوم جبران شده و حتی نمره اش از من هم بالاتر باشد.
نفر دوم از دو ماه قبل از مصاحبه دنبال جور کردن پارتی بود.
الان نمیدونم از چه طریقی دنبال احقاق حقوقم بروم ؟
باید به چه ارگانهایی شکایت کنم؟
متن شکایت را چه جوی باید بنویسم؟
ممنون از سایت خوبتون
تو رو خدا بهم کمک کنید. برای این آزمون خیلی زحمت کشیدم

پاسخ ها :

یک وکیل

کاری نمیتوانید بکنید