مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت و اخلال در کار فروش ملک دیگری

سلام تشکر بابت وقتی که میذارید. بعلت مشکلات فراوانی که با شورا و دهیار روستایمان که سالهاست داریم به جهت فروش ملکی که در روستا دارم بارها مانع فروش آن شده. به اینصورت که چون شورای روستا هستن بدون هیچ مدرک یا پیش زمینه ای هرکی میاد برا خرید بهش میگن این ملک مشکل داره و چندتا صاحب داره و از اینجور حرفها...مشتری هم دنبال دردسر نیست میذاره میره. پریروز دونفر از دوستام بعنوان مشتری زمین رفتن پیش شورا و دهیار برا تحقیق. اونم بهشون گفته ملک مال پسرداییمونه و اگه بخرید براتون شر میشه. من میتونم با شاهد قرار دادن اون دوتا دوستم از شورا یا دهیار بعنوان مزاحمت و اخلال در معامله شکایت کنم؟ خواهش میکنم یه راهی جلو پام بذارید. درضمن این ملک قولنامه ای هست و سند نداره و هیچگونه مدرکی مبنی بر مشکل دار بودن مالکیت اون وجود نداره. ممنونم

پاسخ ها :

یک وکیل

خیر مگر اینکه افترا بزنند و به لحاظ افترا شکایت کیفری کنید. در صورت تخلف اعضای شورا هم میتوانید با مستندات به بخشداری بروید و به مراجع نظارتی شوراها شکایت آنها را بکنید