مشاوره حقوقی رایگان - تمدید وکالتنامه فروش

با سلام و خسته نباشید و تشکر بابت خدمات ارزنده و مفیدتان . خدا قوت ...
سه سال پیش برادرم جهت فروش اتومبیلی که سند قطعی آن بنام مادرم بود، قولنامه ای را به طرفیت خود و شخص آشنایی بصورت دستی و غیررسمی در نمایشگاه اتومبیلی تنظیم و امضا کردند و بر این اساس ماشین جهت فروش در اختیار آنها قرار گرفت. مدتی بعد با پیدا شدن مشتری، وکالتنامه ی فروشی به نام مادرم (صاحب ماشین) و شخص خریدار به صورت رسمی در دفترخانه منعقد و ثبت شد و تمام هزینه ها و مبالغ بطور کامل از خریدار دریافت گردید.
اما بعد از سه سال از طریق همان دفترخانه به ما اطلاع داده شد خریدار در مهلت مقرر اقدام به تعویض پلاک و قطعی کردن سند ننموده و در تمام این مدت ماشین با پلاک ما تردد داشته و چند دست انتقال پیدا کرده و اکنون نفر آخر برای قطعی کردن سند اصرار بر تمدید سریع و فوری وکالتنامه شخص اول دارد !
همه اینها در حالی است که صاحب نمایشگاه و کسی که قولنامه اولیه بنام او نوشته شده و شخصی که به او وکالت فروش داده ایم مجهول المکان و در دسترس نیستند! و کپی و نسخه ای از وکالتنامه و قولنامه و سند رسمی در اختیار ما نیست ! دفترخانه هم از دادن کپی وکالتنامه و سند بدلیل ذی نفع بودن خریدار امتناع میکند!!
سوالم این است در سخت گیرانه ترین و مطمئن ترین حالت قانونا چگونه میتوانیم خود را از پیامدها و عواقب ناشی از سوء استفاده های احتمالی از پلاکمان در سه سال گذشته مصون بداریم؟! آیا از این بابت که قولنامه در اختیار ما نیست خطر جدی ای متوجه ماست؟
1- در حالی که هنوز سند قطعی به نام مادرم است، آیا بدون قولنامه میتوان دادخواست فک پلاک داد؟
2- آیا ما در قبال خریداران بعدی مسئولیتی داریم؟ یا طرف حسابمان فقط با کسی است که در ابتدا وکالت فروش به او داده ایم؟
3- تمدید وکالتنامه بدون حضور و اطلاع موکل و منتقل شدن سند و تعویض پلاک به نام خریدار اخر، خطر یا مشکل بالقوه ای را از سوی موکل به جهت ادعای فروش مال غیر متوجه ما نمیکند؟
3- تعهد محضری نفر اخر مبنی بر قبول تمام مسئولیتها و پیگردهای قانونی و زیانهای احتمالی که ممکن است در این سه سال یا بعد از آن رخ دهد ، درصورت وقوع هرگونه مسأله و مشکل قضایی ، وجاهت و اعتبار حقوقی و کیفری لازم و کافی را جهت تبرئه دارد؟
لطفا بهترین و مطمئن ترین راه و مراحل پیگیری و همینطور استعلامات لازم جهت حصول اطمینان بیشتر را بطور دقیق مشخص کنید.
با تشکر ...

پاسخ ها :

یک وکیل

ملاک اینست که خودرو در تصرف کیست . اگر ثابت شود که در تصرف شما نیست جای نگرانی درخصوص تخلفات و جرایم احتمالی نیست. برا اصل موضوع وکیل بگیرید تا احقاق حق کنید.