مشاوره حقوقی رایگان - شکایت کیفری ترک انفاق

با سلام.1.خواستم بدونم برای شکایت ترک انفاق کیفری، چند روز یا چند ماه از نفقه ندادن باید بگذره تا بشه شکایت کیفری از زوج کرد؟؟؟2. و اگر بعد از زمانیکه از زوج شکایت کیفری شد، زوج به منزل برگشت و خرج کرد کرد و یا نیاد و پولی به زوجه برسونه دیگه جرمِ ترک انفاق قابل اثبات و پیگیری نییست؟؟؟؟ 3.برای اثبات و محکوم شدنِ زوج، بهتره که بعد از شکایت کیفری، پولی از زوج نگیریم تا نوبت دادگاه کیفری بشه؟؟؟؟؟؟؟؟ یا قاضی بفهمه چون بعد از شکایت، زوج از ترسشه که داره پولی به زوجه میده ، زوج محکوم میشه؟؟؟؟

پاسخ ها :

یک وکیل

یک روز از ترک انفاق هم گذشت میتوانید شکایت کیفری کنید. بقیه سوالات مربوط به تشخیص قاضی هست که قابل پاسخگویی نیست. ضمنا درصورت اثبات جرم ترک انفاق چنانچه زوجه رضایت ندهد محکومیت برداشته نخواهد شد.

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با نظر همکار ارجمندم موافقم