مشاوره حقوقی رایگان - ردیابی خط در پرونده آدم ربایی

سلام
پرونده ای تشکیل دادم در خصوص ادم ربایی که در حال حاضر جهت پیگیری در اگاهی میباشد
بنا بر درخواست خودم قاضی دستور ردیابی خط بنده در لحظه ای که ربوده شدم را توسط سیستم بی تی اس و به دنبال ان دستور پیدا کردن خط های هم جوار را دادن. منتها ترس من ازین است که اون شخص از منابعی یکهو مطلع شود چنین سیستمی وجود دارد و گوشی و خطشو دیگر استفاده ای نکند و دست من به هیچ جا بند نباشد که طرف و نقطه زنی کنیم
حال سوال من این است
در چنین حالتی چه راه دیگری وجود دارد؟

پاسخ ها :

یک وکیل

راهی وجود ندارد.

پرسشگر :

ممنون از پاسختون ولی امروز به من گفتن حتی در اون صورت هم مالک خط شناسایی میشه و در نهایت دیتیلش در میاد

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با خروج جزئیات امکان اثبات داده وجود دارد اما بسیار بسیار سخت