مشاوره حقوقی رایگان - فریب و سوء استفاده از اعتماد برادری و دریافت غیر قانونی حقوق بنده

باعرض سلام و خسته نباشید خدمت شما در زمین پدری بنده یک حلقه چاه نفت وجود دارد که پدر و برادرانم حراست ان را به عهده دارند. خط لوله ای که در زمان حفاری اب چاه را تامین میکرد هنوز وجود داشت و بدلیل خلوت بودن منطقه مقداری از ان را برده بودن. حراست شرکت نفت از برادر بنده خواست تا یک نفر را جهت حراست از لوله انتقال اب (که دیگر بلااستفاده بود) به حراست معرفی کند. برادر بنده نیز مدارک بنده را گرفت و بعد از برگشت گفت که تو رو بعنوان نگهبان خط لوله استخدام کردند. بعد از اینکه بنده دو سه روز رفتم برادرم اسرار کرد که شما نیازی نیست بیاید من خودم همینجا حواسم به خط لوله هست. موقع حقوق از برادرم سوال کردم گفتش که این ماه به حساب نریختن. کم کم شد دو ماه و سه ماه و چهار ماه از برادرم سوال کردم پس حقوق ما چی شد که ایشان با ناراحتی گفتش که پیمانکار حراست فرار کرد. و خدا میداند بنده نیز به اعتماد برادری حرفش را قبول کردم و دیگه هم پیگیری نکردم. تا بعد از حدود 5 سال امسال فهمیدم که برادرم به من دروغ گفته و حدود 15 میلیون حقوق از حراست به نام بنده دریافت کرده. و حالا چطوری بدون وکالت یا سندی از طرف بنده حقوق من رو به ایشان دادند خود جای سوال است. ضمنا دفترچه تامین اجتمایی بنده در همان زمان از طرف اون شرکت تمدید شده است. و این تنها مدرک بنده میباشد. حال به نظر شما اساتید محترم چگونه و از چه کسی (برادرمو یا حراست و یا هردو) و با چه عنوانی از انها شکایت کنم. خواهشمندم کمی شفافتر و جامعتر راهنماییم کنید. از زحمات بی دریغ شما کمال قدردانی را دارم.

پاسخ ها :

یک وکیل

باید وکیل بگیرید . درصورت تمایل تماس بگیرید.