مشاوره حقوقی رایگان - سرقفلی

سلام. بنده ملکیت مغازه ی را دارم که به صاحب سرقفلی حق انتقال به غیر دادم که سال گذشته با جواز تخریب و نوسازی مغازه را به قیمت کارشناسی توسط دادگاه حکم تخلیه گرفتم و تخلیه کردم حالا شخصی که اصلا من او را نمیشناسم علیه بنده دادخواست داده است که چرا من را در هنگام تخلیه من را طرف دعوا قرار نداده اید و دو سال قبل صاحب سرقفلی که حق انتقال به غیر داشته با او با مبایعه نامه عادی تنظیم کرده و سرقفلی مغازه را به من منتقل کرده است در حالیکه بنده با این فرد نه قرارداد اجاره دارم نه متصرف بوده نه اجاره ی به من پرداخت کرده است. سوال بنده این هست که با وجود حق انتقال به غیر نباید فردی که سرقفلی را خریداری کرده به بنده اطلاع می داد و قرار داد اجاره تنظیم میکرد با بنده؟ اصلا لزوم تنظیم قرارداد اجاره در قانون روابط موجر مستاجر 56 قید شده است؟

پاسخ ها :

کرم حسین یاری فیروزآباد

جناب آقای کرم حسین یاری فیروزآباد :

سلام به نظر می رسد حکم به نفع شما صادر گردد ، بهتر است با وکیل حضوراً یا تلفنی مشورت کنید

پرسشگر :

لطفا وکلای دیگر هم نظرشون را بفرمایند

عادل بابایی

عادل بابایی :

شما حق انتقال را واگذار نمودید بنابراین لزومی به قرارداد با شما نبوده اگر چنین بود که حق واگذاری معنا نداشت ولیکن به احتمال زیاد این انتقال صوری و قصد اخاذی دارند بنابرین بهتر است وکیل بگیرید ...اگر با این شیوه بخواهبد دفاع کنید به نظر من نتیچه نمیگیرید به دلیلی که عرض کردم ...در قانون هم الزامی به انعقاد قرارداد با شم قید نشده