مشاوره حقوقی رایگان - خیانت در امانت چک

با سلام
بنده در سال 94 برای پیشرفت کار دوستم تعداد یازده فقره چک به صورت امانی با ایشان دادم که با آن چک ها وسایل و مواد مورد نیاز کارش را تهیه نماید، ولی بعد از چند ماه متوجه شدم که از چکها برای کار های دیگری استفاده کرده ، و پشت سر هم چکها برگشت میخورد ، تا امروز هم هیچ کدام از چکها پاس نشده و دوستم اقدامی برای باز گرداندن چک ها یا پاس نمودن آنها انجام نداده است ، آیا بنده میتوانم در دادگاه به جرم خیانت در امانت از وی شکایت کنم ؟ ایا دادگاه جرم وی را تایید میکند ؟

پاسخ ها :

یک وکیل

اولا چیزی به نام امانت بودن چک نداریم مگر اینکه در متن چک امانت بودن چک قید شده باشد که در این صورت ارزشی ندارد و قابلیت معامله ندارد. ثانیا شما خودتان به او چک داده اید تا با آن وسیله تهیه کند بنابراین هیچ جرمی اتفاق نیفتاده

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با نظر همکار ارجمندم موافقم