مشاوره حقوقی رایگان - بازگشت به کار

سلام و عرض ادب
اینجانب 14ساله در شرکتی مدیر انبارم.از سال1400شرکت شریک جدید با سمت مدیرعامل وارد کارخانه شد.و کارفرما قبلی با سمت رئیس هیات مدیره.قراردادما6ماهه بود .شش ماه اول سال قرارداد کتبی داشتم.اما 6ماهه دوم شفاهی بود.روز 27مهر ماه امسال ،سر ارسال یک محصول بین شرکا ،اختلاف پیش آمد یکی میگفت بره یکی میگفت ارسال نشه.متاسفانه من و مدیر کارخانه بعلت اینکه رئیس هیات مدیره به ماگفت ارسال نکنید.از طرف شریک جدید (مدیر عامل)اخراج شدییم.حکم بازگشت بکار خورده،اما من تمایلی به بازگشت بکار ندارم.میخواستم بدونم ،حق و حقوقم به چه نحوی میشه. و بصورت قانونی چکار باید بکنم.روز اخراج ،قرارداد کتبی نداشتم.و اگر بازگشت بکار بخورم.قراردادی را باید امضاء کنم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود حقوق و مزایای شما کاملا از طریق اداره کار قابل پیگیری و مطالبه است اقدام نمایید
ابتدا باید در دفاتر پیشخوان احراز هویت شوید سامانه روابط کار نیز ثبت نام کنید دادخواست تخصصی تنظیم گردد و....