مشاوره حقوقی رایگان - مورد اجاره آپارتمان

عرض سلام
جسارتا راهنمایی بفرمایید،،یک واحد آپارتمان در تاریخ 1401،10،17منعقد شده،آیا میتوانیم فسخ کنیم،بنده مالک هستم ولی مستاجر توافق ندارد.
واینکه چه تبعاتی از باب خسارت دارد ومراحل قانونیش به چه صورتی هست؟
ممنون از لطفتان

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

قرارداد اجاره بدون دلیل قانونی قابل فسخ نیست طبق ایه افوا به عهدکم

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

اول باید مشخص شود به چه دلیلی فسخ می نمایید چون به هر دلیلی نمی توان قرارداد را فسخ نمود در صورت عدم احراز شرایط قانونی متحمل خسارت خواهید شد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر شرط فسخ در قرارداد داشته باشید امکان فسخ قرارداد وجود دارد
در غیر اینصورت صرفا در صورت توافق با مستأجر می توانید قرارداد را اقاله کنید.
و اگر مستاجر رضایت نداشته باشد قرارداد اجاره لازم الاجرا است

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

منظور شما از توافق ندارد معلوم نیست فسخ نمی‌تواند کنید ولی اقاله برای شما وجود دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مستحضر باشید که عقد اجاره یک عقد لازم میباشد

و بدون رضایت طرفین و یا انجام تعهدات درج شده در قرارداد قابل فسخ نمی باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
طبق قانون فسخ قرارداد اجاره امکان ندارد مگر در قرارداد شرط خاصی ذکر شده باشد

و در صورتی که در قرارداد شرط فسخ ذکر شده باشد و قرارداد فسخ گردد موجر باید یک ماه اجاره بها و کمیسیون بنگاه را پرداخت نمایید