مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از برادر به دلیل تهدید به مرگ

سلام
برادرم به دلیل مشکلاتی که با هم داریم منو تهدید می‌کنه مدام و حتی تهدید به مرگ شدم
با توجه به اینکه تو یه خونه زندگی میکنیم می‌خوام ازش شکایت کنم ولی نفهمه و اینکه تهدید کرده که با سم منو میخواد بکشه ...می‌خوام یه کاری کنم تحت تعقیب باشه ولی خودش متوجه نشه و اینکه اگه سم یا چیز دیگه خریداری کرد من بفهمم
امکان داره که شکایت کنم که متوجه نشه

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید اگر افاقه ننمود سپس طرح شکایت نمایید
حتی المقدور کدخدامنشانه موضوع را فیصله دهید
بدیهی است هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و اصل بر برائت است....