مشاوره حقوقی رایگان - حواله خودرو

با سلام حدود یک ماه پیش حواله ی خودروی کوئیک خریداری کردم با قولنامه و دو نفر شاهد و بعد وکالت تام الختیار و بلاعزل از ایشان گرفتم مبنی بر
1-تحویل خودرو از نمایندگی
2-تعویض پلاک
در حال حاضر قولنامه و فیش واریزی و دو وکالت از ایشان دارم اکنون فروشنده ی حواله خودروی مذکور را از نمایندگی تحویل گرفته و به اینجانب تحویل نمیدهد در صورتی که وکالت تام به بنده جهت تحویل خودرو و تعویض پلاک داده و هم اکنون هم خودرو و هم وجه خودرو دراختیار ایشان میباشد.لطفا در این خصوص راهنمایی بفرمائید و حکم بردن خودرو چیست؟آیا خیانت در امانت محسوب میشود؟ نتیجه چیست

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به صرف آنچه در سوال آمده است خیر جرمی واقع نشده است