مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی کارت بانک صادرات توسط پلیس فتا استان خراسان

با سلام
تقریبا برج 9 پارسال حساب بانک صادرات بنده توسط پلیس فتا استان خراسان مسدود شد
با بنده جهت رفع مسدودی تماس گرفته شد از طرف پلیس فتا که به دلیل شکایت از شما
به مبلغ800هزار تومان حساب شما مسدود شده باید این پول را به حساب شاکی برگردانید تا
حساب تون باز بشه منم این مبلغ رو برگردوندم اما هنوز هم حسابم مسدوده لطفاً راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
حضوری پیگیری نمایید چون باید رضایت شاکی نیز اخذ و ضم پرونده شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام شاکی می بایست بعد از دریافت پلیس فتا مراجعه نماید و درخواست رفع مسدودی را داشته باشد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

منتظر پیامک باشید و اطلاعات خود را در سایت ثبت کنید