مشاوره حقوقی رایگان - قانون ارث برای ملکی که قبل از فوت قولنامه شده

خواهر شوهرم قبل از فوت پدر شوهرم یک دانگ از خانه ی ایشان را با یک قولنامه ی دستی با یک قیمت غیر واقعی خریده است با توجه به اینکه پدر شوهرم تا حدی زوال عقل داشته و شهود قولنامه در دو تاریخ ان را امضا کرده اند دو نفر در همان روز و دو نفر در روز بعد دو تا از دوستان خودش و سرایدار همسایه و پدر مادر شوهرم که قبل از نشان دادن این قولنامه به وراث فوت کرده اند و قولنامه دستخط پدر شوهرم است و مادر شوهرم حامی شدید دخترش است ایا این قولنامه اعتبار دارد یا اینکه انحصار وراثت ملک پدر شوهرم طبق قانون ارث وبدون در نظر گرفتن این قولنامه انجام میشود

پاسخ ها :

یک وکیل

اصل بر صحت قولنامه هست