مشاوره حقوقی رایگان - اثرانگشت اجباری برای بخشش مهریه

سلام خسته نباشیدمن مدت سه ساله که عقدم تواین سه سال همسرم ماه ها منو رهامیکردومیرفت وحدودا یکساله که میگن باید مهریتو ببخشی ببرمت سرزندگی چن روز پیش بعدمدتهابه من زنگ زد وازمن خواستم برم خونشون وقتی رفتم دست وپای منوبست وبه زور ازم اثرانگشت گرفت وگفت که دیگه مهریتو بخشیدی چون این برگه مربوط به بخشش مهریس....خیلی ناراحتم خانوادم هیچی نمیدونن.....بنظرتون دیگه بهم مهریه تعلق نمیگیره؟ممنون

پاسخ ها :

یک وکیل

باید فوری شکایت کنید وگرنه هیچ مهریه ای به شما تعلق نخواهد گرفت