مشاوره حقوقی رایگان - لیزر کردن تتو در بدن و رانندگی بدون گواهینامه

سلام خسته نباشید
بنده میخواهم در ازمون استخدامی نیرو انتظامی ثبت نام کنم
بنده حدود یک سال هست دیپلم رشته انسانی را دریافت کردم و عضو فعال بسیج هستم.
در چند سال قبل حدود چند کلمه نوشته تتو داشتم و لیزر کردم که تقریبا 100درصد پاک شده ولی با توجه بسیار میتوان فهمید بخاطر لکه و سال 99بدون گواهینامه با خودرو تصادف کردم که بنده مقصر نبودم ولی در دادگاه تعهد دادم .
لیزر تتو در معاینات پزشکی مشکلی ایجاد میکند
یا رانندگی بدون گواهینامه سابقه
ممنونم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ممکن است ایراد بگیرند بستگی به گزینش ارگان مربوطه دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
رانندگی بدون گواهینامه مشکلی پیش نمیاد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام می بایست از ستاد استخدامی سوال خود را مطرح نمایید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام باید بررسی دقیق و جامع صورت گیرد و بعد نظر قطعی داد چرا که ابعاد گسترده ای دارد سوال شما که باید هر کدام تک تک بررسی کرد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

استخدام شما بستگی به آیین نامه استخدامی دارد و رانندگی بدون گواهینامه موردی ندارد

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

خیر.
اگر مشکلی ایجاد کرد قید شغلی که از ابتدا اینچنین محدودیت هایی دارد، بزنید

یک وکیل :

با سلام در صورت وجود سابقه و مدارک برای شما مشکل ایجاد خواهد کرد