مشاوره حقوقی رایگان - ارسال عکس کارت ملی و خودم برای یک سایت نامعتبر (در عکس کارت ملی فقط تاریخ تولد و نام و عکس مشخص است)

سلام. آیا میشه با ارسال عکس سلفی خودم و کارت ملی سوء استفاده و کلاهبرداری کرد؟ از کارت ملی فقط نام خانوادگی ‌و تاریخ تولد و عکسم معلوم بود و کد ملی اصلا مشخص نبود اونها شماره تلفن و ایمیلمم دارن

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر مدارک شناسایی توان به صورت مخدوش شده ارسال کرده اید مورد سوء استفاده قرار خواهد گرفت

احمد رضا کی پور

جناب آقای احمد رضا کی پور :

بعید است مشکلی ایجاد شود لیکن هر احتمالی قابل تصور است.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام اطلاعات شخصی خود را در اختیار کسی قرار ندهید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
متاسفانه احتمال سوء استفاده محتمل است