مشاوره حقوقی رایگان - سواستفاده از عکس کارت ملی

سلام. میخواستم بپرسم من دیروز از یک طلا فروشی 1ربع سکه خریدم بعد از کارت ملی من عکس گرفت و شماره همراهم را دارد می‌تواند سواستفاده کند.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر قصد سوء استفاده داشته باشد ممکن است.

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

باسلام و احترام

بستگی دارد در کلیت پاسخ منفی است

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام . آیا مغازه دار جواز کسب داشته است یا خیر؟ خرید سکه می بایست از افراد دارای مجوز قانونی صورت گیرد . در خصوص سواستفاده افراد اصل بر برائت است . لیکن هرچیزی امکان دارد . باید از مغازه دار سوال کردید چرا عکس می گیرد . انشاءالله چیزی نیست .

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر کلاهبردار باشند بله احتمال داره

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
در صورت ارسال لینک برای نصب اپلیکیشن از شماره های شخصی یا ارسار کد تایید لینک را باز نکنیدو اپلیکیشن را نصب نکنید و کد تایید را برای کسی نخوانید و ارسال نکنید