مشاوره حقوقی رایگان - کارت ملی سایت شرط بندی

سلام من در سایت شرط بندی احراز هویت انجام دادم عکس کارت ملی و شماره ملی به سایت دادم آیا داشتن کارت ملی می‌توانند به حساب بانکی ام دسترسی پیدا کنند ؟
آیا کلاهبرداری میتوانند بکنند و راه جلوگیری از کلاهبرداری چگونه است؟

پاسخ ها :

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

این کار اشتباه است و می تواند تبعات حقوقی متعدد برای شما داشته باشد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولا عضویت شما فی نفسه در این گونه سایتها جرم است توصیه میشود اجتناب نمایید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

ممکنه و راهی برای پیشگیری ندارد مگر ضرری به شما وارد شده باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورت امکان حساب کاربری خود را پاک کنید و به هیچ عنوان وارد سایت نشوید.
می توانید از طریق سایت شرط بندی موضوع را پیگیری کنید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
صرف در اختیار داشتن کد ملی به نظر می رسد که برای بزهکاران در حوزه کلاهبرداری ، نمی تواند عامل وقوع جرم شود . در صورتی کارت ملی می تواند عامل وقوع جرم شود ، که اصل کارت ملی در اختیار آن ها گذاشته شود .

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
پرسشگر ارجمند
متاسفانه دور از ذهن نیست

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

وارد شدن در سایت خودش جرم است و احتمال کلاهبرداری هست و تا زمانیکه ضرر اتفاق نیفتد نمیشه کاری کرد