مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن وجه الرهن چه زمانی انجام میشود.

سلام
ایا مستاجر بعد از تخلیه منزل میتواند ودیعه خود را از حساب دادگستری بردارد یا بدون تخلیه میتواند.

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر باید کلید را تحویل دهد و سپس ودیعه را دریافت کند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
قبل از تخلیه ، مستاجر میتواند
به اجرای احکام درخواست نمایید تا مقداری از مبلغ ودیعه به مستاجر داده شود و باقیمانده مبلغ ودیعه بعد از تخلیه پرداخت خواهد شد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

بعد از تخلیه به دستور مقام قضایی برداشت می‌شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام اصولا می بایست  بعد از تخلیه مبلغ را تحویل بگیرداما باز با اوضاع و احوال پرونده شما می تواند متفاوت باشد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بعد از تخلیه می تواند بردارددبه شرطی که توطط موجر به دلیل خسارات یا اجور معوقه توقیف نشده باشد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بعد از تخلیه و تحویل کلید امکان بازپس گیری ودیعه ممکن است .

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

حتما باید تخلیه انجام گیرد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
قبل از تخلیه تنها بخشی از پول را جهت گرفتن مورد استیجاری می توانید پس بگیرید و برای اخذ تمام آن باید تخلیه صورت گرفته باشد

فريدون  طاهري

فريدون طاهري :

اگر از بابت خسارت یا اجور معوقه شما توقیف نکرده باشید میتواند

ابوالفضل میر جوادی

جناب آقای ابوالفضل میر جوادی :

با سلام ف پس ار تخلیه و تحویل عین المستاجره ، قابل دریافت است

یک وکیل :

بله از طریق اجرای احکام و در صورت تخليه عین مستاجره میتواند

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

پس از تخلیه با انجام تامین دلیل این امکان وجود دارد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

خیر باید کلید را تحویل دهد و سپس ودیعه را دریافت کند

محمدرضا ايماني

جناب آقای محمدرضا ايماني:

سلام در صورتی می‌تواند که مالک یا صاحب خانه برداشت از حساب را مسدود نکرده باشد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

با تحویل کلید و تخلیه می تواند مبلغ را برداشت نماید

یک وکیل

می بایست تخلیه کند و می توانید جهت احراز سلامت واحد نیز اقدام و در صورت اختلاف طی روش های قانونی مانع از برداشت کامل شوید