مشاوره حقوقی رایگان - حضانت ومشکلات شوهر

سلام خسته نباشیدمن 2بچه دارم دوسال ونیمه و چهارونیمه شوهرم دائم منو اذیت میکنه بددهنه وفوش میده 3باربه من خیانت کرده اما من نتوستم ثابت کنم و پول زیادی به من نمیده پوشاک بچه خوردو خواراک و وسایل خونه که همه دست دوم و این اقا مرتب به خانوادم توهین میکنه وفوش میده به اصلیتم خودم به مادر بودنم بچه هامو بدون اجازه به خونه پدرش میبره درصورتی که یک پسر که مشکل روانی داره ومن نگران بچه هام میشم همیشه تهدیدم میکنه که بچه ها رو از تو جدا میکنم
ایا میتونه بدون اجازه من بچه ها رو به خونه پدرش ببره؟
ما یک خونه داریم که نزدیک خونه پدرمه سه دونگش بنام منه میگه که باید خونه پدرم طبقه بالا زندگی کنی و اینو بفروشی ایا امکانش هست بزورمنو ببره چون نقطه ضعف من بچه هامه وهمیشه بابردنشون اذیتم میکنه
ایا اگه بچه ها روببره من میتونم ازش شکایت کنم و بگیرمشون
و تا وقتی خونه داریم میتونه منو بزور بواسطه بچه ها خونه پدرش ببره
و این مرد تاکسی سرویسه وبااین که وضع مالی خوبی نداریم بدون نگرانی تا 4بعداز ظهرمیخوابه چیکار کنم
و سوال اخری من اینه که میخواد مسکن این طفلای معصومو بفروشه و کار راه بندازه و گرچه میدونم دروغه و اهل کار نیست چیکار کنم کمکم کنید

پاسخ ها :

یک وکیل

شما باید وکیل بگیرید درصورت تمایل تماس بگیرید