مشاوره حقوقی رایگان - بردن کودک

سلام ایا شوهرم بدون اجازه من میتونه بچه هارو به خونه پدرش ببره همش منو تهدید میکنه چندبارم بردشون من داغون شدم اقای وکیل من قصد طلاق ندارم بخاطر بچه هام با این که طلاق نگرفتم میتونه کودکان منو ببره خونه پدرش ومنو اذیت کنه وچطور شکایت کنم ازاین مرد روانی که یه مادرو با بچش تهدید میکنه لطفا کمکم کنید خرج پوشاک و لباس بچه ها رو درست نمیده روزی 30هزار تومن حتی نمیتونم گوشت بخرم چه برسه به لباس وبااین که خونه داره میگه من وسایلمو میبرم و بچه ها روهم میبرم وتو مجبوری بیای اونجا زندگی کنی بااین که بامن خیلی بد هستن ووقتی حامله بودم خواهرش بهم سیلی زد

پاسخ ها :

یک وکیل

تهدید ؛ ایراد ضرب ، ترک انفاق جرم است باید شکایت کنیدو با دلیل و مدرک ادعای خود را ثابت کنید.