مشاوره حقوقی رایگان - پلاک خودرو

با سلام و احترام
بنده دیروز پیش یه خونه اجاره کردم و تو بنگاه قولنامه ی عادی نوشتند.
الان برا ماشین خریدن و انتقال سند و تعویض پلاک به مشکل نمی‌خورم؟
چون اولین باره میخوام ماشین بخرم برا پلاکش میپرسن که قولنامه عادی مشکلی نداشته باشه.
ممنون میشم راهنمایی کنید
با تشکر

پاسخ ها :

حدیثه علیمی

سرکار خانم حدیثه علیمی :

با سلام؛
اگر متولد آن شهر نیستید، برای اینکه از پلاک اون شهر بتوانید استفاده کنید باید اجاره نامه ارائه کنید که دارای کد رهگیری باشد. در این صورت هم می توانید از همان املاک تقاضای ثبت در سامانه را کنید