مشاوره حقوقی رایگان - طلاق از طرف مرد

سلام داداش من زنش يك سال پيش جداشدن اما طلاق نگرفتن يعني همينطوري بحث كردن جداشدن و زنش درخواست مهريه داد و هفت ماه١سكه تعيين شده و زن داداشم مشكلات عصبي و روحي براش پيش اومده و شرايط روحي درستي نداره و زيرنظر دكتر هستش الان داداشم ميخواد درخواست طلاق بدهبنظر شما چطور مراجعه كنه؟آيا دارايي او ك يك ماشين هست نصف ميشه؟اگ قبل از درخواست طلاق ماشينش رو بفروشه زمان خاصي بايد طول بكشه ك درخواست طلاق بده؟؟ممنون ميشم زود جوابم بدين

پاسخ ها :

یک وکیل

خود برادرتون باید وکیل بگیرد و از طریق مرکز مشاوره و دادگاه خانواده موضوع را پیگیری کنند.

پرسشگر :

ببخشيد الان داداشم ماشينش جز اموالش تو دادگاه ثبت شده الان ماشينش بخواد بفروشه بايد زمان خاصز بگذره كه درخواست طلاق بده؟ يعني ماشينش بفروشه مشكلي داره؟

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با نظر همکار ارجمندم موافقم

علی اصغر فدایی

جناب آقای علی اصغر فدایی :

با سلام
در صورتی که طلاق به درخواست زوج باشد و ناشی از تخلف زوجه از وظایف زناشوئی نباشد دادگاه می تواند تا نصف (یعنی از 1 تا 50 درصد) دارایی موجود که در حین زندگی مشترک تحصیل شده حکم صادر کند، در مانحن فیه بهتر است بدواً دادخواست الزام به تمکین ثبت و سپس مستند به رای صادره اقدام کنید تا مشمول این بند نگردید.
بدرود