مشاوره حقوقی رایگان - درمورد مهریه و مستثنیات منزل

سلام آقای وکیل دارای دوهمسر هستم همسر دومم رفته مهریه اش را گزاشته اجرا بتعداد صد سکه بنده هم رفتم تقاضای اعسارکردم قاضی تقاضای منوردکرده دوباره اعتراض زدم به تجدیدنظر ایشان تقاضای منو قبول کردن باپیش پرداخت 3سکه وماهیانه 3میلیون تومان و منهم هیچ مالی که سند بنامم باشه ندارم بجز یک دستگاه منزل مسکونی بمتراژ تقریبن 90متر میباشد چیزدیگری ندارم حالا ایشان رفته ازطریق دادگاه اقدام کرده همون خونه راگزاشتن برای مزایده آیا این خونه جزو مستثنیات دین میشود یاخیر ممنون میشم اگه دراین مورد منو راهنمایی کنید

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر این ملک تنها ملکه متعلق به شما باشد جز مستثنیات دین محسوب می‌شود اما اگر ثابت شود که به قصد فرار از دین اموال خود را جابجا کرده اید هم به صورت حقوقی و هم به صورت کیفری «در بعضی مواقع» قابل ابطال و رسیدگی است