مشاوره حقوقی رایگان - عدم عودت مبلغ مانده نزد موجر

باسلام
4ماه قبل خانه اجاره ای را تخلیه و تحویل موجر دادم و مبلغ 300 هزار تومان بابت برق و گاز نزد صاحبخانه ماند که این موضوع پشت قولنامه ثبت گردید.
الان که موقع تصفیه حساب میباشد صاحبخانه میگوید از مبلغ فوق 200 هزار تومان را هزینه رنگ نمودن درب اتاقهای خواب نموده و آن را نیز من باید بپردازم.
آیا نقاشی درب اتاق ها نیز به عهده من میباشد لطفا راهنمایی بفرمائید.
با سپاس

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،اگردرب،ازسوی شماخسارت دیده،بلی بایدخسارت رابپردازیدوالاخیر.موفق باشید

طاهره تكري

سرکار خانم طاهره تكري:

سلام .مگر زمان تحویل منزل ،به رویت صاحبخانه و املاک نرسید.اگر به رویت رسیده و مشکلی نداشته شما مسوول رنگ نیستید و باید به شما برگرداند.
مگر اینکه دربها را تخریب کرده باشید که باید پرداخت کنید