مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

سلام مهریه ام عندالاستطاعه 200 سکه میباشد و شوهرم یک پرونده ای در دادگاه دارد که مبلغ 100 میلیون طلبکار است و رای هم به نفع اش صادر شده دریافتش از دادگاه قطعی میباشد آیا میتوانم روی پرونده ایشان توقیف برای پرداخت مهریه کنم؟ و آیا راهی وجود داره که ایشان پول را جز مستثنیات دین قرار بده و موفق نشم. و اگر ایشان درخواست طلاق بده مهریه ام را میتونه پرداخت نکنه؟

پاسخ ها :

آسیه حضور بخش

آسیه حضور بخش :

سلام
توقیف وجه محکوم به بابت وصول مهریه امکانپذیر است.
وجه نقد غالبا از مستثنیات دین نیست.
چنانچه وصف مهریه عند الاستطاعه بودن باشد هر زمان که زوج تمکن پرداخت داشته و مالی از ایشان معرفی گردد مهریه قابل وصولست.

یک وکیل

به محض قطعیت حکم و صدور اجراییه به درخواست شوهرتان باید بروید اجرای احکام تا تهاتر صورت پذیرد. ضمنا مهریه حق زن هست و به جز بخشش زن هیچ چیز دیگری آن را ساقط نمیکند.