مشاوره حقوقی رایگان - نحوه دریافت حق وحقوق خود

با سلام من به واسطه یکی از دوستان با یه فردی آشنا شدم کاایشان ابراز کردن که زمینی دارن درحدود1600مترکه پول برای گرفتن سند ندارن ومن هم ازروی سادگی مبلغی رابه ایشان دادم ودرمشاوراملاک 200متررابه صورت مبایعنامه به نام من کرد ولی نه زمینی تحویل من داد ونه درمبایعنامه پلاک یا آدرس دقیقی قیدشده فقط مبلغ و متراژ قیدشده درضمن بخاطر دوستم ازطرف من هم هیچ شاهدی مبایعنامه را امضا نکرده الان 18ماه گذشته وازسندخبری نیست جدیدا هم خبرهای شنیدم که دونفرمدعی شدن که ازآنهاهم قبلا پول گرفتن و زمین به اونهاهم فروختن ولی ایشان میگویندکه آنها دروغ میگویندومن کارهای سندرودارم تمام میکنم کاربری زمین روازشهرداری به عنوان تجاری گرفتم ولی الان میگوید بیاسودپولت روبگیروبرو به نظرشمامن چه کارکنیم آیاشکایت کنم میتونم به حقم یا زمین برسم چون اگه گفته هاش درست باشد زمین ارزشش خیلی بیشترازسودپولم میشه

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام . شکایت کیفری کنید . البته باید دلایل قانع کننده ای نیز داشته باشید . راه دوم این است که دادخواست حقوقی تسلیم مبیع بدهید . و بهترین راه اینه که پولتونو بگیرین و قال قضیه رو بکنین چون به احتمال زیاد حتی زمینی هم وجود نداره یا اگر هم هست قسمت شما نخواهد شد .