مشاوره حقوقی رایگان - توهین وفحش پیامکی

ی نفربه بنده فحش رکیک وتوهین ب صورت پبامکی بهم زده میخواستم بدونم من میتونم ازش شکایت کنم حکم فحش دادن چیه

پاسخ ها :

یک وکیل

ارزش وقت انسانی بیشتر از این است که برای توهین تلف بشود

بهرنگ سراج زاده

جناب آقای بهرنگ سراج زاده :

با سلام حق شکایت برای شما وجود داشته ولی مجازات آن بستگی دارد که فحش مذکور دقیقا به چه لفظی بوده و ناظر به چه کسی می باشد.

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
بله می توانید ازش شکایت کنید از پیام ها اسکرین شات تهیه کنید ودرصورتیکه پیام ها ازطریق smsاست به دادسرای عمومی مراجعه ودرصورتیکه درسایر پیام رسانها است به دادسرای جرایم رایانه ای مراجعه کنید مجازات جزای نقدی یا شلاق است