مشاوره حقوقی رایگان - مهریه و نفقه

با سلام اگر بابت مهریه همسر سابق و فعلی دادگاه حکم زندان بدهد تکلیف فرزندان سه و یکساله بنده از همسر دومم چیست؟
یا به عبارتی همسر دوم بنده میتواند هم مهرش را به اجرا گذاشته و من را به زندان بیندازد و هم از نگهداری یک پسر شیرخواره و دختر سه ساله اش سر باز بزند؟
آیا قانون این حق را به او میدهد؟

پاسخ ها :

فائزه میرزاده

فائزه میرزاده :

با سلام. نگهداری از فرزندان هم حق و هم تکلیف والدین هست
اما متاسفانه ضمانت اجرایی برای الزام مادر به نگهداری از فرزندان در قانون پیش بینی نشده است.

بهرنگ سراج زاده

جناب آقای بهرنگ سراج زاده :

با سلام، حضانت فرزندان تا هفت سالگی با مادر ایشان است و در صورت حبس شما و عدم سلب حضانت فرزندان به نحو قانونی می توان مجازات هایی برای مادر پیش بینی کرد.