مشاوره حقوقی رایگان - در خصوص اختلاف تملک با شهرداری

باسلام
یه سؤال دارم خدمت کارشناسان محترم: بنده یک باب خانه دارم که مقداری زمین که متعلق به اینجانب میباشد جلوی آن وجود دارد.
شش سالی هست که تبدیل به شهر شدیم و با توجه به ارزش کم زمین و اشتباه دهیاری و بنیاد مسکن در نقشه کشی و عدم اطلاع ما زمین مذکور را جز معابر و خیابان به حساب آوردن و الان که حدود خیابونا مشخص شد، ما قصد داریم زمین مذکور را به خانه مان اضافه کنیم که شهرداری مدعی ست صاحب زمین هست و باید زمین را از شهرداری بخریم!
همانطور که عرض کردم، با توجه به اینکه ارزش زمینا پایین بود و ما تازه شهر شدیم و موقع سند کردن خانه، فقط چهار دیواری خانه را زدن جز سند و الان شهرداری میگوید اگه زمین شماست، پس سند شش دانگش را بیاورید!
در حالی که ما فقط سند دیم سال 42 داریم و این زمین جزئی از 2/5سهم دیم ماست.
خواستم ببینم چطور باید ثابت کنیم که حق باماست و برنده این شکایت بشیم؟
در ضمن زمین مورد نظر را بدون اجازه شهرداری دیوار کشیدیم!
اینم اضافه کنم که درب خونه مون توی زمین باز میشه و شهرداری استفاده خاصی از این زمین نمیتونه بکنه،فقط میخواد سواستفاده کنه و به ما بفروشه و درآمد کسب کنه!

پاسخ ها :

یک وکیل

با سلام
در صورتی که سبق تصرف شما مشخص شود امکان استرداد و تنظیم سند اصلاحی ممکن است