مشاوره حقوقی رایگان - اثبات نشوز

با سلام و خسته نباشید برای ثابت کردن ناشزه بودن زن چه چیزهایی لازمه، چکار باید بکنم، به همراه خانمم به خانه پدرخانمم رفته بودیم که بعد از دو روز میخواستیم برگردیم خونه خودمان که با ممانعت مادرزنم از بردن زن و بچه ام به درگیری منجر شد، و زدن شیشه ماشینمو شکستن من هم زنگ زدم 110 که پاسگاه محل آمد و قضیه را صورت جلسه کردن، و همچنین یکبار بار ریش سفید و یکبار با پدر و برادرام و یکبار هم با شورای محل برای بردن زنو بچه ام اقدام کردم، اظهارنامه و درخواست به تمکین هم به موقع انجام داده ام منتظر رای دادگاهم اقدامات من برای اثبات کافی هست؟؟ ببخشید که طولانی شد

پاسخ ها :

یک وکیل

باید همچنان منتظر باشید تا به دلایل شما رسیدگی و حکم صادر شود

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

باسلام بستگی به جلسه رسیدگی و اظهارات خانم در جلسه رسیدگی دارد