مشاوره حقوقی رایگان - واتساپ

آیا پیام های واتساب که به هم فرستادیم میتواند در دادگاه علیه من به قاضی بگویید یا واتساب ارزش قانونی ندارد فقط اس ام اس جنبه قانونی دارد

پاسخ ها :

یک وکیل

در راستای قانون اعتبار دارد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
پرسشگر ارجمند
صحت آن اثبات شود
مشکل حل می‌شود
و قابل استناد است....
اما چند نکته

1: در اصل کلی تنها سایت یا برنامه های قابل ردیابی هستند که سرور آنها داخل کشور باشد.

2.اگر سروری در ایران نباشد چند حالت به وجود می اید الف) یک جرم بدون شاکی می خواهیم رسیدگی کنیم چون هیچ گونه سروری وجود ندارد قابل ردیابی نیست ب) دارای شاکی خصوصی می باشد که شاکی اسکرین شات همراه خود می آورد در این صورت اصطلاحا از شرکت های asp استعلام اخذ می شود و ip فرد مورد نظر اخذ می شود.

و از طریق ip اطلاعات اشتراک و داده تا شش ماه اخذ می شود یعنی متوجه می شویم که وارد کدام سایت شده است.

ولی هم اکنون به متن پیام ها چه در با وجود اکانت و حذف اکانت قابل دستیابی نیست.

و جرائم که هم اکنون کشف می شود اصطلاحا از طریق مهندسی اجتماعی و رصد فضای مجازی می باشد.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

بله اگر بصورت لایو بررسی شود قابلیت استناد دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
اگر از پیام ها اسکرین شات داشته باشد به عنوان اماره قضایی قابل استناد است که ممکن است همراه با سایر ادله ‌موجب علم قاضی گردد

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

در صورت اثبات صحت و اصالت ان بعنوان یک قرینه در کنار سایر قرائن، معتبر است.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بله تحت شرایطی می تواند دلیل باشد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله پیامهای واتس آپ بعنوان سند قابل استناد است.

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

سلام
در صورت اثبات صحت و سلامت بعنوان یک قرینه در کنار قرائن دیگر، بله

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در کنار سایر دلایل قابل استناد است

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

چنانجه قابلیت انتساب پیامها باشد بله

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
تحت شرایطی می توان به آنها استناد کرد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
سوال مطروحه تکراری است و برای سومین بار به نمایش گذاشته شده است. قبلاً به این پرسش پاسخ داده شده است.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

به دلیل آنکه سرور آن در ایران نمی‌باشد قابل بازیابی نمی‌باشد.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله می تواند. البته با دیلیت اکانت امکان بازیابی و راست آزمایی نیست

فاطمه طباطبایی نیک

سرکار خانم فاطمه طباطبایی نیک :

سلام پیام ها چه در واتساپ چه در قالب پیامک به تنهایی اثبات کننده ادعا نمی باشد و در قالب دیگر دلایل می توتند به شما کمک کند

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

به عنوان اماره قضایی میتواند مورد توجه قاضی قرار گیرد

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

با سلام
در صورت صحت احراز آن به فرستنده به عنوان دلیل استفاده میشود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
سوال تکراری است و برای پنجمین بار به نمایش گذاشته شده است.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله دارای ارزش قانونی مطابق اماره می‌باشد

محمد مالمیر

محمد مالمیر :

با سلام تفاوتی در اینکه کسی پیامی در پیام رسان واتس آپ بفرستد یا در پیامک ندارد فقط در مورد اثبات امکان استعلام از مخابرات جهت ارائه پیامک وجود دارد

سید سعید موسوی

جناب آقای سید سعید موسوی :

سلام
به عنوان اماره قضایی در کنار سایر ادله قابلیت استناد دارد و ممکن است موجب علم قاضی گردد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام چت‌های واتساپ قابل پرینت نمی‌باشد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به عنوان اماره قضایی قابل استناد است

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

با سلام
در صورت صحت انتساب ارزش قانونی دارد و فرقی در این زمینه با پیامک وجود ندارد

علی تقوی

جناب آقای علی تقوی :

باسلام ودرود هردو اماره است وبه علم قاضی بستگی دارد

بشیر علی  پاریاد

جناب آقای بشیر علی پاریاد :

سلام . در هر صورت می تواند به عنوان اماره ای باشد

سیدرضاتقوی

جناب آقای سیدرضاتقوی :

باسلام پیامهای واتساب همانکد پیامک اعتبار دارند

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام

پیام های واتساپ ممکن است به عنوان شواهد در دادگاه مورد قبول قرار بگیرند. اما برای اطمینان از این موضوع، بهتر است با وکیل خود مشورت کنید و از قوانین مربوط به شواهد الکترونیکی آگاه شوید. همچنین، بهتر است همیشه در پیام های خود احتیاط کافی را داشته باشید و از ارسال پیام هایی که ممکن است در آینده به ضرر شما تبدیل شوند، خودداری کنید.

موفق باشید