مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه خسارت جانی تصادف از بیمه

باسلام من یک ماه پیش چپ کردم و آسیب دیدم،آیا میتونم از بیمه شخص ثالث برای جبران خسارت جانی استفاده کنم؟ کمرم و زانوم و دنده هام آسیب دیدن،ازبیمه شاکی شدم ولی دادگاه قرار منع صادر کرده برا بیمه،باید چی کار کنم؟؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر پزشکی قانونی رفته باشید با ارائه دادنامه منع تعقیب و نامه پزشکی قانونی می توانید تشکیل پرونده بدهید و دیه خود را بگیرید.

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

اگر بیمه حوادث داری روی اون اقدام کن و الا از صندوق خسارات بدنی باید پیگیر بشی که اون هم نیازمند مدارک قوی هست

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
قرار منع تعقیب صادر شده از سوی دادگاه نیاز است که بررسی شود.

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

جهت پاسخ نیاز به بررسی مدارک و مطالعه پرونده است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
پرسشگر ارجمند
بیمه تا سقف تعهدات مکلف به پرداخت است
قرار منع تعقیب قابل اعتراض است….