مشاوره حقوقی رایگان - کارت دزدی

سلام بنده کارتخوان سیار دارم فردی ادعا میکند یک سال پیش کارت بانکی شان توسط یکی از آشنایانشان دزدیده شده و کارت دزدیده شده به کارتخوان شما کشیده شده .حالا طرف رفته شکایت کرده و بنده اسیر و گرفتار.جالبتر اینکه خودش میدونه کی کارتش را دزدیده ولی بنده اون شخص را به خاطر سپری شدن مدت به یاد نمیارم.گناه و تقصیر بنده کجاست.اگر برای دوستان چنین موردی پیش آمده لطفا نتیجه اش را منعکس کنید.ممنون

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

از خودتان دفاع کنید که فروشنده ... هستید و سرقت کار شما نبوده