مشاوره حقوقی رایگان - پیشنهاد روابط غیر اخلاقی

سلام و احترام
برای ثبت شکایت از آقایی متاهل که به من خانم مجرد مصرانه پیشنهاد رابطه ی نامشروع داده بود به دفتر خدمات قضایی مراجعه کردم هر چی گفتم عنوان شکایت رو پیشنهاد روابط غیراخلاقی بزنید گفتند چنین چیزی در سیستم نیست و عنوان شکایت من شد مزاحمت تلفنی
حالا قاضی میگه چون اصل شکایت مزاحمت از طریق تلفن نبوده پرونده رو ابطال کرد
در صورتی روز اول مواجه با متهم و مدارک من که پرینت مکالمات و عکس و صدا بود گفتند این کار مجازات داره که بعد بهتون ابلاغ میشه
حالا چه عنوانی برای شکایتم مطرح کنم؟
یک نفر برای حفظ شرافت و نجابت خودش باید اینجوری اسیر دادگاه بشه با حکمی غیرعادلانه
مچکرم

پاسخ ها :

عنوان شکایت از متهم برای درخواست رابطه نامشروع شکایت از درخواست رابطه نامشروع پیشنهاد رابطه نامشروع شکایت مزاحمت مزاحمت