مشاوره حقوقی رایگان - سفر به خارج از کشور بعد از انصراف از تحصیل

من دانشجوی کارشناسی دانشگاه صنعتی امیرکبیر هستم و قصد دارم ترک تحصیل کنم و سازمان نظام وظیفه تا یکسال برای ارسال دفترچه مهلت میده. سوالم این هست که میتونم در این یکسال بدون پرداخت جریمه انصراف از دانشگاه و فقط با وثیقه ای که باید به نظام وظیفه بدم به خارج از کشور سفر کنم یا حتما قبلش باید هزینه دانشگاه رو پرداخت کرده باشم؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام سال شما درون سازمانی است می‌بایست از دانشگاه خود و اداره محترم گذرنامه سوال کنید